о компаниинаша продукцияновая продукцияотзывы клиентовперсонал компанииоформить заявкудоскастатьи
Титан-Т : Электролаборатории мобильные Испытательные установки Прожигающие установки Высоковольтные испытания Электрические измерения Поиск повреждений кабельных линий.
ukraine versionнаши наградысвязаться с намина главную
   

Пептиди для вашого здоров’я

Пептиди є класом фармакологічних препаратів, які складаються з коротких ланцюгів амінокислот. Амінокислоти — це будівельні блоки білків, і коли вони з'єднані у ланцюги, вони утворюють пептиди. Пептиди можуть складатися з декількох амінокислот (олігопептиди), або ж мати ланцюги до декількох десятків амінокислот (поліпептиди). Вони відіграють важливу роль у багатьох фізіологічних процесах в організмі.

Як діють пептиди?

 Механізм доволі складний і не остаточно вивчений. Виділяють декілька напрямків:

  • Рецепторний. Багато пептидів зв'язуються з певними рецепторами на поверхні клітин. Це може ініціювати низку внутрішньоклітинних подій, які призводять до змін функціонування клітин. Наприклад, інсулін — це пептид, який зв'язується з інсуліновим рецептором, сприяючи зниженню рівня глюкози в крові.
  • На рівні сигнальних молекул. Деякі пептиди діють як гормони або нейромедіатори. Наприклад, глюкагон — пептидний гормон, який регулює рівень глюкози в крові, або ендорфіни, які діють як природні знеболювальні, взаємодіючи з опіоїдними рецепторами в мозку.
  • Імуномодуляторний. Пептиди можуть впливати на імунну систему, стимулюючи або пригнічуючи її активність. Це корисно при лікуванні аутоімунних захворювань або під час імунотерапії раку.

Пептиди широко застосовуються в медицині для лікування різних захворювань — діабету, онкології, безсоння, передчасного старіння тощо. Їхній потенціал оцінили косметологи та спортсмени. Тепер ви можете купити пептиди різного призначення в магазині Farma Market.

 

 

 

Мобильные электротехнические лаборатории, контрольно-измерительные приборы, лабораторное оборудование. Установка прожигающая

 Мы в социальных сетях:
facebook twitter

 

книга заказов и предложений

карта сайта

контактная информация
Украина, 29015, г. Хмельницкий
Староконстантиновское шоссе, 4/5
тел.: 8 (0382) 63-36-35, 63-33-03, 71-12-48,
8 (03822) 4-97-81, факс: 8 (0382) 71-12-48
Титан-Т: Мобильные электротехнические лаборатории, контрольно-измерительные приборы, лабораторное оборудование. Установка прожигающая Мобильные электротехнические лаборатории, контрольно-измерительные приборы, лабораторное оборудование. Установка прожигающая